forestillinger

FORESTILLINGER

23 & 24 MAJ 2019

THE JUNGLE

 TEATERØEN

AF AMANDA MAAG

The Jungle er en selvbiografisk forestilling opført som en akrobatisk rock n roll ballet der finder sted i en Go-Go bar i Hollywood. Publikum føres bag kulisen i Go-Go danseren Amanda’s liv og omklædningsrummet på en legendarisk Hollywood rock n roll bar. 

 

Forestillingen skilter en ung kvindes kamp for overlevelse i Hollywood som skuespiller, og om hvordan drømme, håb og ambitioner hurtigt kan komme ud af kurs i englenes by og om hvordan den indre kamp med egne dæmoner og den mørkeste periode af en liv kan blive ens største force.

 

I vil tages på en rejse gennem Amandas liv fra uspoleret naivitet, igennem nattens mørke for så at se lysningen igen. Forestillingen er en hyldest til kvinder og om hvordan vi kan træde ind i vores egen kraft ved accepten af hvem vi er og hvad vi har været igennem, lige gyldig hvor mørkt det har været! The Jungle handler også om hvordan vi kan finde selvtillid og selvindsigt gennem dans, musik og sensualitet og det at stå ved sin kvindelighed hvordan den nu en gang udtrykkes.

 

 

Kunstnerisk Vision

 

I disse MeToo tider er den kunstneriske vision at skabe et rum hvor tabuer bliver brudt samt at inviterer til åben debat og italesættelse af de ting vi som kvinder føler skam over, at inspirere og hjælpe kvinder til at træde ind i deres egen kraft igennem åbenhed og accept omkring hvad de har været gennem og derved bruge det til noget positiv og skabe forandring.

 

 Forestillingen spilles på engelsk.

 

 

KOMMENDE FORESTILLINGER

TBA

dato

The Jungle kan købes som turne forestilling og kan spilles både på dansk og engelsk.


Kontakt: amandamaag@hotmail.com

TBA

dato

The Jungle kan købes som turne forestilling og kan spilles både på dansk og engelsk.


Kontakt: amandamaag@hotmail.comTBA

dato

The Jungle kan købes som turne forestilling og kan spilles både på dansk og engelsk.


Kontakt: amandamaag@hotmail.com
THEATER 

ONE WOMAN ACT

er et lille en mands teater ledet af skuespiller og danser Amanda Maag. Forestillingerne bevæger sig i et univers mellem social realisme, dans og bevægelse. 


KONTAKT

 

Email: amandamaag@hotmail.com

Phone: (+45) 6088 0420

UPCOMING PLAYS

 

  • THE JUNGLE 23 + 24 Maj kl. 18

© Copyright. All Rights Reserved.