forestillinger

FORESTILLINGER

THE JUNGLE

AF AMANDA MAAG

 THE JUNGLE - KUNSTEN AT OVERLEVE I HOLLYWOOD


“There are two kinds of girls, who come to see me. One kind has big, fat dollar signs in their eyes. The other kind has big, fat zeros. You’ve got big fat zeros. But it’s gonna be alright. You’re a pretty girl.”


Ordene er Ginos. Og Gino er ikke hvem som helst. Det er ham, der ansætter poledanserne på den legendariske Hollywood-natklub ‘Crazy Girl’. Crazy er en rammende betegnelse for den verden, der åbner sig for den danske skuespilstuderende, Amanda, da hun efter måneders jobsøgning finder sig selv i baglokalet med Gino.


Det bliver starten på en fascinerende rejse ind i Los Angeles ́ underverden, hvor Amanda må kæmpe for at overleve og kæmpe for sin integritet. For Los Angeles er ikke kun englenes by - den er også kendt som The Jungle. Og i junglen overlever kun den stærke.


THE JUNGLE er en akrobatisk rock ́n roll-ballet, en sensuel og betagende selvbiografisk forestilling, der foregår i en gogo-bar i Hollywood. På CPH STAGE tages publikum med bag kulissen i omklædningsrummet og føres ind i danseren Amandas verden. Forestillingen skildrer både en ung skuespillerindes kamp for overlevelse i Hollywood og et miljø, hvor drømme, håb og ambitioner hurtigt korrumperes af penge, stoffer, kriminalitet og indre dæmoner. Natklublivet er cool business - en mandsdomineret del af junglen, hvor kun stærke kvinder overlever.


THE JUNGLE er en stemme i debatten om kvinders ret til egen krop og et statement til tiden efter #metoo. Forestilligen er en hyldest til kvinders evne til at finde kraft, selvaccept og mod - en vild historie, der fejrer kroppen, vækker sensualiteten og viser dansen som kunstart.

 

 Forestillingen spilles på engelsk, men kan også bestilles på dansk.

 

 

KOMMENDE FORESTILLINGER

TBA

dato

TBA

dato

TBA

dato

The Jungle kan købes som turne forestilling og kan spilles både på dansk og engelsk.


Kontakt: amanda@onewomanact.dk

THEATERET


TEATER ONE WOMAN ACT

Skuespiller og danser, Amanda Maag, står bag Teater One Woman Act. Hun er uddannet fra The American Academy of Dramatic Arts og Theatre of Arts i Los Angeles. 


Teateret er et lille en kvinde teater ledet af Amanda Maag med forestillinger der bevæger sig i et univers mellem social realisme, dans og bevægelse. 


KONTAKT

 

Email: amanda@onewomanact.dk

Phone: (+45) 6088 0420

UPCOMING PLAYS

 

THE JUNGLE

23 + 24 Maj kl. 18

TEATERØEN under CPH STAGE

© Copyright. All Rights Reserved.